divendres, de novembre 28, 2008

L'Equip dona per acabada la temporada despres del raid de Portugal.

L'equip dona per acabada la temporada 2008 despres del raid de Portugal ultima prova de la Lliga Espanyola 2008.





Despres de competir en el I Raid Sierra Suroeste a Merida on l'equip format aquesta vegada per l'Use en Santi i l'Eduardo no varen tenir sort i despres de mantenirse en les primeres posicions durant el dia una errada en orientacio durant la nit els va fer perdre tota opcio per situarse en les posicions de podi i varen acabar la cursa en 7ena posicio final.


La següent prova es disputava a la localitat Burgalesa de Belorado on aquesta vegada l'equip realitzava el seu primer raid de la lliga en categoria mixte amb la participacio d'en David, la Silvia i l'Oscar. L'equip aquesta vegada tampoc va tenir sort i despres de fer un bon primer sector d'orientacio a peu, l'equip va cometre una errada en orientacio en la següent seccio de Btt que els va fer perdre un temps precios i agreujat tambe per una indisposicio intestinal d'un dels components de l'equip que va fer que l'equip es dediques a intentar acabar la prova de la millor manera possible. Aixi doncs l'equip va acabar la prova en la 13ena posicio final.


L'equip disputava l'ultima prova de la lliga a Portugal tambe aquesta vegada en format mixte per complir el requisit del reglament que obliga els equips a realitzar dues provas en aquesta categoria. En aquest raid l'equip estava format per en David, la Silvia i en Santi. Tambe va participar l'Use formant un altre equip amb dos companys seus.

L'equip que en aquesta prova corria sota les normes portugueses va acabar la cursa en categoria mixte en segona posicio i l'equip masculi format per l'Use en tercera posicio categoria masculina.

Despres que la FEDO adaptes aquest resultats al format classificatori espanyol l'equip AVENTUR mixte aconseguia la maxima puntuacio i permetia amb aquest punts pujar tres posicions a la general final de la lliga ocupan la cinquena posicio final.