diumenge, de febrer 17, 2008

TEMPORADA 2008

L'equip comença la temporada 2008 amb novetats, després de buscar esponzorització en l'àmbit català sense éxit, l'equip correrà la temporada que vinent sota l'esponsorització de l'empresa AVENTUR Servicios Deportivos amb seu a Béjar (Salamanca). Empresa organitzadora d'esdeveniments esportius a nivell nacional, en l'àmbit del ciclisme, l'orientació i els raids d'aventura. Proves com per exemple la Marxa Cicloturista Lale Cubino, o el Raid d'esports d'aventura Gredos, estan sota l'organització d'aquesta empresa. La qual també es dedica a organitzar activitats per a grups com travesses de muntanya, barranquisme o ràfting i altres activitats fetes en el medi natural, com també produccions audiovisuals de les diferents competicions esportives.

La empresa AVENTUR, després de veure els nostres resultats en les darreres temporades a decidit apostar aquest any pel nostre equip per competir tota la lliga nacional 2008.



L'equip també s'ha posat com ha objectiu per aquesta temporada participar en el Raid Bimbache Extrem, que es disputara del 11 al 18 de Maig als voltans de Madrid, una prova de 5 dies nonstop amb 500 km. de recurregut.