dimecres, de maig 30, 2007

Tercera prova de la LERA i Raid Ecu Llavorsi


El cap de setmana del 19 i 20 de maig es va celebrar la tercera prova de la LLIGA NACIONAL DE RAIDS D'AVENTURA, a la localitat de Cabra provincia de Cordova.

L'equip participava en aquesta prova en tercer lloc de la classificacio general de la LERA i amb ganes de fer un bon resultat per tal de intentar pujar alguna possicio en la classificacio.


La jornada de dissabte va estar marcada per la gran igualtat entre els equips capdavanters, entre els que hi erem nosaltres, on les diferencies no eren definitives per la classificacio, pero uns problemes en la col.locacio erronea d'unes balizes varen fer que es produis una gran confusio entre quins equips eren els primers de la general degut a la perdua de temps en la localitzacio de dites balizes que no eren al seu lloc correcte, aixo va fer que l'organitzacio decidis suspendre dues seccions nocturnes per mirar de reconduir els horaris de la prova.


L'etapa de diumenge li va sortir a l'equip rodona despres dels problemes del dissatbe i l'equip es va fer amb la victoria en aquesta jornada.

Al final de la cursa i despres de les deliberacions del jurat tecnic de la prova, es va decidir que s'anularian els temps de l'ultim control ben col.locat fins el següent ben col.locat, despres de procedir a la confeccio de les classificacions el nostre equip, format en aquest ocasio per en David, en Pep i l'Eduardo, varen quedar a un pas del podi en quarta posicio final.


Per una altre banda un equip format per l'Oscar i la Paula varen participar en el Raid Ecu Llavorsi, prova puntuable per la Copa Catalana d'Open Raids, raids d'un dia de durada que es va celebrar a Llavorsi.

En aquesta prova varen practicar, cronoscalada en btt, rumbs d'orientacio, orientacio en btt, hidrospeed, trekking, tirolina, proves d'agilitat i orientacio urbana.

Degut a l'alt nivell del Noguera Pallaresa es va haver de suspendre el descens d'aigues braves en canoa i tambe alguns equips no varen poguer realitzar la seccio d'hidrospeed i el trekking degut al mal temps i la boira que va apareixer en la zona alta del trekking com tambe la sobtada pujada del nivell del riu.

Al final l'equip de la Unio Excursionista de Vic va quedar classificat en el segon lloc de la classificacio d'equips mixtes tot just a 5 minuts de l'equip guanyador El Bisaure.com-Esporst Estel.