dilluns, d’octubre 15, 2007

L'EQUIP TE UN MAL DIA I FA UN MAL CAMPIONAT D'ESPANYA

L'equip que es va desplaçar fins la ciutat d'Osca per disputar el Campionat d'Espanya de Raids, no va tenir una bona actuacio i es va haver de comformar amb la vuintena posicio final.


La cursa que va començar amb un sector d'0rientacio urbana pels carrers d'Osca va posar l'equip en les primeres posicions de la cursa. Tot seguit van agafar les btts per fer el següent sector, on ja començarien el problemes de l'equip ja que una petita errada d'orientacio tornaria l'equip al mig del pilot en un tram de btt per corriol on l'equip havia d'avançar posisions adelantant els altres equips per on podia.

Despres d'aquest, començava un sector dels mes durs del raid, un sector de treking amb dos rapels inclosos, l'equip començava el sector en cinque lloc. Pero estava vist que aquest no era el nostre dia i una errada important d'orientacio mes una devallada de rendiment fisic ens feia passar al quinze lloc de la general, pero la cosa no acabava aqui ja que al final d'aquest sector l'equip arribava al canvi abans que l'assistencia que havia tingut problemes per trobar aquest control canvi.

A partir d'aqui l'equip es va dedicar a remontar posicions fins al sise lloc al final del diumenge, pero una penalitzacio per material obligatori en una seccio ens feia baixar fins al vuite lloc de la general, el pitjor resultat de l'equip en tota la temporada.

Com es pot veure l'equip no va tenir el seu cap de setmana, pero esperem que en el proper Campionat de Catalunya les coses vagin millor.